Nii mul jälle juhtus - šokolaaditordist jäi veidi servi üle ja täna keerasingi kokku ühed kiired rummikoogid. Seekord oli eriline kattekreem - olen teinud vahukoorest ja võist, seekord tegin toorjuustu-valge šokolaadi kreemi. Imemaitsev!
Vaja läheb:
tordipõhja jääke
šokolaadipudingit (kogus sõltub tordipõhja hulgast)
veidi hakitud tumedat šokolaadi
u 50 g sulatatud võid
1 ampull rummiessentsi
vahvlipuru
Peale:
150 g toorjuustu
50 g valget šokolaadi
kokteilikirsse
- Sega murendatud koogiservad pudingi ja sulatatud võiga.
- Lisa hakitud šokolaad ja rummiessents.
- Vormi keskmise suurusega pallid ja veereta vahvlipurus, litsu veidi lapikuks ja tee keskele väike lohk.
- Sulata valge šokolaad ja mikserda toorjuustuga.
- Pritsi pritskotiga kreem kookidele.
- Kaunista.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar