2. apr 2011

Kodused burgerid

Vahel ikka tuleb patune burgeriisu. Selle asemel, et mäkki minna, võiks burgerid hoopis ise teha, saab tervislikum ja nii mõneski mõttes maitsvam. 


Vaja läheb:

  • iseküpsetatud kukleid (mina tegin põhiliselt nisujahuga, aga lisasin ka sutsu rukkijahu, nisukliisid ja seemneid). Kuklid tegin veidi suuremad kui tavaliselt, toore kukli kaal oli u 80 g. Need vajutasin plaadil võimalikult lamedaks.
  • u. 500 g veisehakkliha. Sellele lisada vaid soola ja pipart, pihvid võimalikult lamedaks ja suureks litsuda ning kiiresti väga kuumal pannil praadida.
  • burgerijuustu. Neid pehmeid, kus iga viil on eraldi kilesse pakitud.
  • mingit rohelist salatit (leht- või jääsalatit, Hiina kapsast)
  • ketšupit
  • majoneesi
  • soovi korral sinepit
  • hapukurki

1 kommentaar:

EESTIMAA BLOGI ütles ...

Et blogiteemaks burgereid, siis otsin midagi huvitavat. Ja tänud, Teie lihtsatele burgeritele viitan ka ja loodan, et Teil midagi selle vastu pole!?

Edu!