Põhi
150 g piparkooke
50 g võid
Täidis
400 g toorjuustu
200 ml vahukoort
1 dl suhkrut
3 dl glögi
25 g Sildesti želatiini
Kate
2,5 dl glögi
1 pakk punast tordiželeed (Tortenguss või midagi sellist) Kõlbab ka želatiin loomulikult.
Valmistamine
- Purusta piparkoogid, sulata või. Sega piparkoogipuru sulavõiga ja suru lahtikäiva 20 cm läbimõõduga eelnevalt küpsetuspaberiga vooderdatud (nii põhjast kui servadest) tordivormi põhja.
- Vahusta vahukoor suhruga. Sega see toasooja toorjuustuga. Kuumuta glögi ja lahusta selles želatiin. Lisa glögi täidisele, ise pidevalt mikserdades. Pane külmkappi tarretuma.
- Katteks sega tordiželee pulber külma glögiga, kuumuta, lase jahtuda (paki peal on õpetus). Või siis lahusta glögis želatiin vastavalt juhistele. Vala tarretunud tordile ja pane külmkappi jälle tarretuma.
- Kaunista.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar