
Tordipõhja tegin keeksitainast, sest see jääb tugevam kui biskviitpõhi. Niisutuseks kompottkirsivedelik, täidis mascarpone-vahukoorekreem kompottkirsside ja kirsimoosiga. Katteks valge suhkrumass, kaunistuseks suhkrumassist lillekesed ja pärlid. Kaunistusbuketid tellisin oma kursaõelt Kairi Koemetsalt, sest endal ei olnud võimalust lilli kaugel Lapimaa metsades teha ja nende transport oleks need ka ohtu seadnud.
Alguses oli jutt, et tordialus käib kenasti lahti, aga peopaika jõudes selgus, et ei käigi. Seega olin sunnitud tordid tordid pooleks lõikama ja alusepulga ümber paigutama. Õnneks leidus peopaiga köögis veidi suhkrumassi, millega lõikekohad katsin.
Kelder, kus torte enne serveerimist hoiti, oli niiske ja selletõttu muutus kattemass veidi pehmeks ja kaotas vormi, aga kõige hullem siiski polnud. Õnneks taipasin kaunistuslilled keldrist päästa, kui vaatasin, et need sulama hakkavad ...
Noorpaar jäi tordiga rahul ja teistele ka maitses.
Noorpaar jäi tordiga rahul ja teistele ka maitses.
![]() |
Sätime valmis |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar