25. märts 2014

Rummikoogid vol 3

Kookide-tortide tegemine on tore ka sellepärast, et vahel juhtub, et jääb alles näiteks tordipõhja servi ja see on tore sellepärast, et nendest servadest saab teha rummikooke :) Ja rummikoogid on maailma ühed parimad asjad!
Nii mul jälle juhtus - šokolaaditordist jäi veidi servi üle ja täna keerasingi kokku ühed kiired rummikoogid. Seekord oli eriline kattekreem - olen teinud vahukoorest ja võist, seekord tegin toorjuustu-valge šokolaadi kreemi. Imemaitsev!

Vaja läheb:
tordipõhja jääke
šokolaadipudingit (kogus sõltub tordipõhja hulgast)
veidi hakitud tumedat šokolaadi
u 50 g sulatatud võid
1 ampull rummiessentsi
vahvlipuru

Peale:
150 g toorjuustu
50 g valget šokolaadi
kokteilikirsse

  1. Sega murendatud koogiservad pudingi ja sulatatud võiga.
  2. Lisa hakitud šokolaad ja rummiessents. 
  3. Vormi keskmise suurusega pallid ja veereta vahvlipurus, litsu veidi lapikuks ja tee keskele väike lohk.
  4. Sulata valge šokolaad ja mikserda toorjuustuga.
  5. Pritsi pritskotiga kreem kookidele. 
  6. Kaunista.

Kommentaare ei ole: