Vahel ikka tuleb patune burgeriisu. Selle asemel, et mäkki minna, võiks burgerid hoopis ise teha, saab tervislikum ja nii mõneski mõttes maitsvam.
Vaja läheb:
- iseküpsetatud kukleid (mina tegin põhiliselt nisujahuga, aga lisasin ka sutsu rukkijahu, nisukliisid ja seemneid). Kuklid tegin veidi suuremad kui tavaliselt, toore kukli kaal oli u 80 g. Need vajutasin plaadil võimalikult lamedaks.
- u. 500 g veisehakkliha. Sellele lisada vaid soola ja pipart, pihvid võimalikult lamedaks ja suureks litsuda ning kiiresti väga kuumal pannil praadida.
- burgerijuustu. Neid pehmeid, kus iga viil on eraldi kilesse pakitud.
- mingit rohelist salatit (leht- või jääsalatit, Hiina kapsast)
- ketšupit
- majoneesi
- soovi korral sinepit
- hapukurki
1 kommentaar:
Et blogiteemaks burgereid, siis otsin midagi huvitavat. Ja tänud, Teie lihtsatele burgeritele viitan ka ja loodan, et Teil midagi selle vastu pole!?
Edu!
Postita kommentaar